UB Stengodsfabrik – ny återförsäljare

Ub stengodsfabrik är återförsäljare av Beelife bivaxdukarMed stor glädje kan vi på Beelife meddela att UB stengodsfabrik nu är en officiell återförsäljare av våra bivaxdukar!


I Sickla i Stockholm finner du deras unika butik där de erbjuder handdrejat stengods, tillverkat direkt här i deras verkstad. Utöver keramik kan du hitta en mångfald av traditionellt hantverk, från handknutna korgar i varierande storlekar till träarbeten, ullhantverk och vackra växter.

I deras krukmakeri tar de också emot specialbeställningar, oavsett om du önskar en personlig servis eller en unik mugg designad enligt dina preferenser. Och om du är du sugen på att prova på hantverket själv? Då kan du delta i deras drejkurser! Perfekt för grupper som vill ha en kreativ aktivitet, vare sig det är med vänner, under möhippan, svensexan eller med familjen. Och varför inte bevara minnen på ett speciellt sätt? Låt de föreviga ditt barns hand- och fotavtryck i lera, förvandlat till en vacker inramad stengodstavla.

Vi rekommenderar verkligen att du besöker deras butik under ditt nästa besök i Stockholm!


Vill du precis som UB Stengodsfabrik bli återförsäljare av våra produkter? Registrera dig för ett återförsäljarkonto här

Är du nyfiken var du kan hitta våra produkter runt om i landet? Kolla in våra återförsäljare här