Hem • Inspration

Inspireras av influencerna

Få inspiration från @majasmissionshus, @knorkan, @emelie.sundberg med flera om vilka bivaxdukar de har och hur de använder dem.

Köp bivaxdukar du med!

@majasmissonshus

ger sina 56.900 följare på sin instagram en inblick i sitt liv när hon delar med sig om hur hennes och hennes familjs liv på landet ser ut. På sin instagram inspirerar hon med vacker inredning, loppisfynd, odling, trädgård och livet som förälder. Vi är så stolta att hon tycker om våra bivaxdukar.

@givarpsgatan

låter sina 37.000 följare på instagram följa hur hon renoverar och inreder sin vackra 30-tals villa, hon inspirerar även även med sina fantastiska loppisfynd och recept. Vi är verkligen stolta att hon använder sig av våra bivaxdukar.

 

@knorkan

delar på sin instagram med 60.000 följare med sig av sitt mysiga liv ute på landet, livet som mamma, inredning, recept och kläder. Vi tycker bivaxdukarna passade så bra in i hennes fina kök och är jätteglada att hon gillade dem.

@emelie.sundberg

@emeliesundberg

är en fantastisk fotograf och influencer som delar med sig av härliga bilder från sitt liv, inredning,pyssel och föräldraskapet med både allt det härliga och utmaningarna som kommer med det till sina 65.100 följare på instagram. Självklart är vi jätteglada över att hon använder våra bivaxdukar.

 

@homeofemma

delar med sig av renoveringen av sitt fantastiska 100åriga hus vid sjön, familjelivet samt av inredning- och trädgårdsinspiration till sina 25.700 följare. Vi tycker det är så roligt att hon valt att dumpa plasten och använda våra bivaxdukar istället!

Influencernas favoriter

-25%
Veckans deal
Det ursprungliga priset var: 329 kr.Det nuvarande priset är: 246 kr. (Inkl.moms)