BeeLife första samarbete med @odlargladje_ på Instagram!

BeeLife första samarbete med @odlargladje_ på Instagram

Emelie från @odlargladje_

För några veckor sedan hade vi på BeeLife vårt första samarbete med influencern Emelie som driver kontot @odlargladje på Instagram. Hon har i skrivande stund mer än 12 000 följare och följarantalet växer hela tiden.

Odlar och ger tips

Precis som hennes namn på Instagram avslöjar, alltså Odlarglädje, så postar hon väldigt mycket inlägg där hon odlar mycket olika saker. Man får även följa hennes plantor och hur det går. Hon delar även med sig av sina bästa tips för att lyckas så bra som möjligt. Mycket bra tycker vi på BeeLife!

Är även personlig på sin Instagram-sida

Även om mycket av det hon lägger upp är om odling så är hon även personlig och hennes Instagram-sida är väldigt härlig att följa. Om du är intresserad av odling, eller om du bara vill följa ett härligt Instagram-konto så är hon verkligen värd att följa!

Vi hade ett bra samarbete där hon visade upp våra nya bivaxdukar

Hon hade ett samarbete med oss på BeeLife där hon visade upp våra nya bivaxdukar och det blev ett otroligt lyckat samarbete. Klicka här för att läsa vårt inlägg om våra nya bivaxdukar. Det passade väldigt bra då Emelie från Odlarglädje odlar mycket och vi på BeeLife är mycket medvetna om hur viktig naturen och klimatet är för oss alla och att vi inte ska belasta det mer än vad vi redan gör. Det går hand i hand.

Vi vill minska plastanvändandet i vardagen

Ett steg i rätt riktning enligt oss är att minska användandet av plast i vardagen och då är ett bra första steg att ersätta plastfolien till bivaxdukar som är helt nedbrytbara och därmed miljövänliga. Bivaxets antibakteriella egenskaper gör dessutom att maten håller längre. Det blir ju win win för oss alla!

Vi har just nu rabatt 10% och 15% rabatt!

Klicka här för att komma till våra bivaxdukar. Just nu vid köp av två 3-pack får du 10% rabatt och vid köp av tre 3-pack får du 15% rabatt. Det gäller att passa på!