Våra nya bivaxdukar!

Nya bivaxdukar

Nya motiv på våra bivaxdukar och en helt ny storlek

Äntligen har vi fått in nya bivaxdukar med nya motiv samt en helt ny storlek som passar perfekt till att packa in exempelvis ost, även kallad Ostduk. Fortsätt läsa om du vill veta mer samt se våra nya bivaxdukar och deras snygga motiv!

Ostduk

Ostduk 1-pack, (30x40cm)

Vår ostduk kommer i en helt ny storlek som är 30x40cm, jämförelse med den största vi hade innan som är 30x30cm. Den har ett unikt färgmönster, olikt från de andra färger vi har. Den passar perfekt att packa in en ost, därav namnet, Ostduk.

Fågelkvitter

Fågelkvitter 3-pack

Ett turkost tyg med fåglar, fågelholkar och blommor på. Dessa bivaxdukar får man en riktig mysig känsla av och är riktigt snyggt att ha i kylen. Passar fint nu på våren med sina färger!

Sommardröm 3-pack

Dessa bivaxdukar är precis som namnet lyder, en riktig sommardröm. Med dess rosa färg och motiv som blommor och bin, får man en riktig sommarkänsla. Färgmässigt så passar den jättebra tillsammans med fågelkvitter.

Hav

Hav 3-pack

Dessa otroligt fina bivaxdukar har en mörkblå bakgrund som ska föreställa havet och med valar som motiv. Eftersom bivaxdukar är plastfria och helt nedbrytbara så är det inget som kommer förstöra havet och det marina livet och det kan man koppla ihop med dessa bivaxdukars motiv.

På vår hemsida finner du alla våra bivaxdukar, startkit och familjekit till rabatterat pris!

Du får gärna gå in på vår hemsida för att se våra nya produkter. Kanske hittar du något du gillar? Vi har även startkit och familjekit för dig som vill ha flera olika färger och motiv till ett rabatterat pris.