Kreaform – ny återförsäljare

Kreaform är återförsäljare av Beelife bivaxdukar

Vi är otroligt glad över att presentera den senaste återförsäljaren av Beelife bivaxdukar, Kreafrom.

Kreaform hittar du i Sorunda. Där Maria Lundh säljer våra bivaxdukar i sin ateljé. Kreaform har framförallt 3 olika inriktningar, kurser inom konst och hantverk, produktion av målningar och hantverk för försäljning, samt grafisk design med Fine Art-utskrifter. Varje aspekt av verksamheten strålar av kreativitet, passion och en önskan att berika andras liv genom skapandeprocessen.

Så om du bor i närheten av eller har vägarna förbi Kreaforms ateljé, oavsett om det är för en inspirerande kurs, att beundra och kanske förvärva en vacker målning, eller för att beställa något unikt från deras grafiska design-avdelning, kan du nu även finna BeeLifes bivaxdukar bland deras handplockade produkter. Våra dukar är designade för att främja en hållbar livsstil, minska matsvinn och minska användningen av plast i hushållet.

Så, nästa gång du är i trakterna av Sorunda, kom ihåg att utforska de många användningsområdena för våra bivaxdukar. Kanske som en present till någon du bryr dig om, eller som en del av ditt personliga bidrag till en grönare och mer hållbar framtid.


Vill du precis som Kreaform bli återförsäljare av våra produkter? Registrera dig för ett återförsäljarkonto här

Är du nyfiken var du kan hitta våra produkter runt om i landet? Kolla in våra återförsäljare här