BeeLife är certifierat Miljönär-vänlig av Örebro Kommun

beelife bivaxdukar miljönär vänligt

Hos oss kan du handla Miljönär-vänligt!

Örebro Kommun har tilldelat oss på BeeLife miljöcertifikatet Miljönär-vänlig och vi kan därför stolt titulera oss Miljönärer!

Vi har fått detta certifikat tack vare att vi bidrar till hållbar konsumtion och på så sätt minskar mängden avfall i samhället. Detta gör vi att bland annat genom att erbjuda produkter som är återanvändningsbara, miljövänliga och tillverkade av tyg som annars skulle ha gått till spillo!

Märkningen Miljönär-vänlig har tagits fram av Avfall Sverige. Detta för att uppmärk­samma företag som gör det möjligt för kunderna att laga, låna och åter­använda istället för att köpa nytt.

Hos oss kan du handla som en miljönär, genom att förebygga avfall kan du spara pengar! Genom att konsumera mer hållbart, köpa produkter som håller längre, köpa och sälja second hand, dela, låna, återanvända och äta upp maten vi köper så kan vi minska mängden avfall. Det är några ganska enkla åtgärder som ger stora resultat både för miljön och plånboken.

Miljönär vänlig symbol

Vi är så stolta över att ha fått utmärkelsen Miljönär-vänlig!

Vill du läsa vad mer vi gör för miljön utöver att erbjuda produkter som tar till vara på överblivet tyg, är återanvändbara och endast innehåller naturliga produkter så kan du läsa om det här!

Vill du få tips på hur du kan handla som en miljönär? Då kan du läsa om det här!